Vrijspreker: 22-05-2024,

In Duitsland roepen meer dan 30 bedrijven hun werknemers op om bij de komende Europese verkiezingen ‘voor tolerantie en diversiteit’ te stemmen. In de anti AfD oproep die de bedrijven op internet hebben gepubliceerd (zie hier), bericht men in de gebruikelijke new speak: “Wij zijn een zakenalliantie van meer dan 30 Duitse bedrijven en organisaties die zich duidelijk inzetten voor één verenigd Europa.

Naar diversiteit, openheid en tolerantie. Van alle waarden die ons in het verleden succesvol hebben gemaakt en die ons in de toekomst kracht zullen blijven geven… Telkens wanneer deze waarden in twijfel worden getrokken, is het onze taak om er resoluut voor op te komen. Zij aan zij. Als werkgevers en werknemers. Als collega’s. Alleen al in Duitsland werken 1,7 miljoen verschillende persoonlijkheden met verschillende achtergronden in onze bedrijven. Samen willen we een krachtig signaal afgeven tegen haat en populisme en voor openheid en diversiteit als basis van onze welvaart: wij staan ​​voor waarden.”

Welke waarden? Eco-socialisme met een almachtige staat die alle gebieden van het leven binnendringt en de burgers vertelt hoe ze correct moeten denken en spreken? Een gedwongen ‘multiculturele’ en massale migratie waarbij steeds meer mensen zich vreemdelingen voelen in hun eigen land? Regeringen die zich niets aantrekken van fundamentele rechten en hun burgers simpelweg opsluiten vanwege een virus? Die burgers indirect dwingt om experimentele gentherapie (“vaccinatie”) te ondergaan waarbij het risico voor de burger is ? Een parallel universum waar feiten er niet toe doen en iedereen één keer per jaar naar eigen inzicht van geslacht kan veranderen?

 » Lees verder